Campionatul Mondial al Cluburilor: Egiptenii de la Al Ahly au luat medaliile de bronz

Echipa Al Ahly a obţinut joi seara medaliile de bronz la Campionatului Mondial al Cluburilor, competiţia care reuneşte la start campioanele continentale.

340 afișări
Imaginea articolului Campionatul Mondial al Cluburilor: Egiptenii de la Al Ahly au luat medaliile de bronz

Campionatul Mondial al Cluburilor: Egiptenii de la Al Ahly au luat medaliile de bronz

Finala mică a celei de a 17-a ediţii a Campionatului Mondial al Cluburilor, desfăşurat la Doha, în Quatar, le-a adus faţă în faţă pe campioana Africii, Al Ahly (Egipt), şi pe campioana Americii de Sud, Palmeiras (Brazilia). A câştigat reprezentanta Africii, după lovituri de departajare.

Al Ahly a fost învinsă în semifinală de Bayern Munchen, iar Palmeiras de Tigres UANL, campioana Americii de Nord.

Finala mică s-a decis la lovituri de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost 0-0. Cele mai mari ocazii consemnate în primele 90 de minute au aparţinut egiptenilor, care au avut şi un gol
anulat, în minutul 68. Conform regulamentului competiţiei, s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare.

Al Ahly a marcat prima, după care au urmat câte două ratări de fiecare parte, două din execuţii fiind apărate, una nimerind bara şi o alta fiind şutată în afara cadrului porţii. Următoarele patru execuţii au fost transformate. La 3-2 pentru Al Ahly, Felipe Melo (Palmeiras) a ratat, execuţia sa fiind parată de portarul Mohamed El Shenawy.

Astfel, egiptenii au câştigat medaliile de bronz ale ediţiei 2020 a competiţiei, care din cauza pandemiei a fost amânată pentru luna februarie a acestui an.

În ultimul act al competiţiei se întâlnesc Bayern Munchen, campioana Europei, şi Tigres UANL, campioana CONCACAF (America de Nord).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici