Campionii FC Argeş-Petrolul, amânat sâmbătă din cauza condiţiilor meteo, se joacă duminică, 12:00

Meciul Campionii FC Argeş - Petrolul Ploieşti nu s-a mai jucat sâmbătă seară, 16 noiembrie, de la ora 19:30, când a fost programat iniţial, din cauza ceţii dense care a fost la Piteşti. Partida a fost amânată o oră, iar apoi arbitrul a decis reprogramarea ei pentru duminică, de la ora 12:00.

226 afișări
Imaginea articolului Campionii FC Argeş-Petrolul, amânat sâmbătă din cauza condiţiilor meteo, se joacă duminică, 12:00

Campionii FC Argeş-Petrolul, amânat sâmbătă din cauza condiţiilor meteo, se joacă duminică, 12:00

După derby-ul cu UTA din weekendul trecut, încheiat la egalitate, scor 0-0, Argeşul are un nou meci puternic pe teren propriu. Alb-violeţii primesc replica Petrolului, echipa clasată pe locul 3 înaintea începerii etapei. Partida de la Piteşti este chiar capul de afiş al rundei.

Campionii FC Argeş vine după un succes obţinut la mijlocul săptămânii la Dunărea Călăraşi (scor 2-1), n-a pierdut în ultimele şase etape şi are şi un avantaj moraj în faţa Petrolului. În sezonul trecut, echipa piteşteană şi Academica Clinceni au fost singurele care i-au produs două înfrângeri grupării prahovene. La Piteşti i-au administrat un sec 3-0, iar la Ploieşti au câştigat cu 2-1.

Ionuţ Badea e conştient că jucătorii săi întâlnesc una dintre echipele puternice ale campionatului, ştie punctele slabe ale ”lupilor” şi vor să le transforme în atu. Antrenorul piteştenilor spune că are tot lotul la dispoziţie.

”Ne dorim foarte mult să obţinem victoria pentru a da valoare celor trei puncte câştigate la Călăraşi. Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, una dintre grupările cu puţine fisuri, pe care sper să le dezvoltăm în favoarea noastră. Nu o să fie un meci uşor. Va fi o confruntare foarte dificilă, poate la fel ca jocul pe care l-am disputat cu UTA săptămâna trecută. Au jucători cu multe meciuri în Liga 1, un lot competitiv, numeros, nu numai calitativ. Pentru noi este foarte important să rămânem conectaţi la tot ce înseamnă fotbalul complet pe care vrem să-l facem atât cât ne permite momentul în care ne aflăm şi lotul pe care-l avem. Sperăm să facem un meci cât mai bun în urma căruia să câştigăm punct sau puncte.

Problemele cu accidentările le-am rezolvat, lucrurile s-au aşezat pe un făgaş normal. Sperăm să fim din punct de vedere fizic pe picior de egalitate cu ei. E un campionat extrem de echilibrat. E important pentru noi să rămânem în această disciplină tactică, atât defensiv, cât şi ofensiv. Doza de încredere e fluctuantă, dacă la meciul cu UTA am avut un parcurs bun spre foarte bun, în meciul de la Călăraşi am suferit din acest punct de vedere. Deocamdată, nu suntem o echipă ce poate juca constant bine, se mai pot înregistra momente în care încrederea e sus sau jos. Publicul trebuie să susţină echipa la fiecare meci. La Piteşti este un public avid de fotbal, care are aşteptări foarte mari, indiferent de liga sau de jucătorii care îmbracă acest tricou. Sperăm ca prin evoluţia noastră să-i mulţumim, dar şi să-i facem să ne susţină 90 de minute”, a spus Ionuţ Badea înaintea meciului cu Petrolul.

Flavius Stoican: ”Va fi un meci cât se poate de interesant, între două formaţii care traversează o perioadă favorabilă”

În ultimele patru deplasări, Petrolul nu s-a simţit prea bine în repriza secundă. La ”U” Cluj a încasat patru goluri şi a pierdut cu 4-0, la Târgu Jiu s-a mulţumit cu 1-0 şi Pandurii, o echipă modestă, i-a dat mari emoţii, în derby-ul cu Rapid a cedat pe final cu 1-0, iar în ultimul joc de afară, cel de la Reşiţa, a primit din nou gol în partea secundă şi a remizat cu CSM (1-1).

Acum, Petrolul are din nou un adversar puternic, de calibrul lui ”U” Cluj sau Rapid, derby-uri în care a pierdut, iar suporterii echipei ploieştene cu siguranţă s-au săturat să revadă acelaşi scenariu şi cu Argeşul.

Petroliştii au mers la Piteşti de vineri dimineaţă. Din lotul deplasat de Flavius Stoican nu fac parte Walace, Zaharia şi Hamza Younes, nerefăcuţi. Dacă primii doi sunt accidentaţi de o perioadă mai îndelungată, Younes e la al doilea joc consecutiv ratat.

„Întâlnim un adversar care joacă fotbal, care încearcă să construiască şi să îşi impună jocul. În plus, piteştenii vin şi după o perioadă bună şi, evident, moralul lor este unul ridicat. De aceea, trebuie să fim foarte atenţi şi să pregătim foarte bine această partidă. Deşi am jucat multe meciuri într-o perioadă foarte scurtă, avem un tonus ridicat, suntem într-o formă bună şi suntem o echipă foarte, foarte greu de bătut! Aşa că, mâine va fi un meci cât se poate de interesant, între două formaţii care traversează o perioadă favorabilă şi sper ca noi să fim cei care vom câştiga!”, a prefaţat, Flavius Stoican, meciul cu Campionii FC Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici