Campionul Fernando Alonso este gata să revină în Formula 1, la 39 de ani

  • Fernando Alonso va concura pentru Renault din sezonul viitor
  • Spaniolul are două titluri mondiale în Formula 1
  • Alonso s-a retras din Formula 1, în 2018
280 afișări
Imaginea articolului Campionul Fernando Alonso este gata să revină în Formula 1, la 39 de ani

Campionul Fernando Alonso este gata să revină în Formula 1, la 39 de ani

Fernando Alonso este gata să revină în Formula 1, la Renault, din sezonul viitor. Informaţia a fost dezvăluită de BBC, care susţine că dublul campion mondial, care va împlini în curând 39 de ani, este gata să semneze cu echipa franceză. 

Alonso s-a retras din Formula 1 în 2018, dar este în discuţii cu cei de la Renault încă din luna noiembrie a anului trecut. I-a spus deja mentorului său, Flavio Briatore, că se simte motivat să revină în Marele Circ. Cei de la Renault au refuzat să comenteze pentru moment informaţia, dar este cert că trebuie să îi găsească rapid un înlocuitor lui Daniel Ricciardo, care a semnat deja cu McLaren. 
 
Fernando Alonso este de două ori campion în Formula 1, în 2005 şi 2006, când i-a învins pe Michael Schumacher şi Kimi Raikkonen. Spaniolul a câştigat 32 de curse şi se află pe locul şase într-un clasament all-time al celor mai buni piloţi. După ce s-a retras din Formula 1, Alonso a câştigat de două ori Cursa de 24 de ore de la Le Mans şi a concurat şi în Raliul Dakarului. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici