Campionul Germaniei, amendat de club pentru că a plecat să-şi vadă fiul bolnav

  • Jerome Boateng a fost amendat de Bayern Munchen, după ce a plecat din oraş şi nu a respectat regulile privind izolarea la domiciliu
  • Jucătorul în vârstă de 31 de ani a plecat să îşi viziteze băiatul de patru ani, care nu se simţea bine
  • Banii de pe amenda primită de Boateng vor fi donaţi spitalelor din Munchen
1181 afișări
Imaginea articolului Campionul Germaniei, amendat de club pentru că a plecat să-şi vadă fiul bolnav

Campionul Germaniei, amendat de club pentru că a plecat să-şi vadă fiul bolnav

Bayern Munchen l-a amendat pe jucătorul Jerome Boateng, după ce fundaşul în vârstă de 31 de ani a încălcat regulamentul de izolare, impus de autorităţile din Germania şi de club. 

Apărătorul a plecat de la locuinţa din Munchen, fără a anunţa clubul, pentru a merge la fiul lui, de patru ani, care nu se simţea bine. 

"Ştiu că a fost o greşeală pentru că nu am anunţat clubul că voi pleca, dar, în acel moment, în mintea mea era doar copilul meu. 

Nu se simţea bine. Când un copil îşi sună tatăl, cu siguranţă, merg indiferent de situaţie. Pentru el accept orice fel de pedeapsă, până la urmă este copilul meu. 

Aş vrea să-l văd pe tatăl care nu merge la băiatul lui de patru ani care trece printr-un astfel de moment. Dacă este o pedeapsă pentru asta, o respect, dar mi se pare trist", a declarat Boateng, conform BBC.

Bayern Munchen nu a oferit publicităţii amenda pe care a primit-o Jerome Boateng, însă a precizat că banii vor fi donaţi spitalelor din Munchen. 

"FC Bayern consideră că clubul are responsabilitatea să fie un exemplu", se arată într-un comunicat emis de campioana Germaniei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici