Campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu, a fost desemnat sportivul anului 2012 la CS Dinamo

Campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu, a fost desemnat sportivul anului 2012 al Clubului Sportiv Dinamo, el primind în acest sens o distincţie din partea ministrului Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa.

152 afișări
Imaginea articolului Campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu, a fost desemnat sportivul anului 2012 la CS Dinamo

Alin Moldoveanu (tir), sportivul anului 2012 la CS Dinamo (Imagine: Thomas Campean / MediafaxFoto)

La premierea care a avut loc, luni, la sediul MAI, au mai fost recompensaţi Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar (toate trei de la gimnastică), Corina Căprioriu şi antrenorul său Florin Bercean (judo), echipa de sabie formată din Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Gelu Zalomir şi antrenorul Mihai Covaliu, canotoarele Ioana Rotaru, Camelia Lupaşcu, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Viorica Susanu, Georgeta Andrunache şi Talida Gdoiu, precum şi antrenorul Mircea Roman.

La finalul festivităţii de premiere, Mircea Duşă a primit din partea CS Dinamo un tricou de la Jocurile Olimpice de la Londra pe care se aflau semnăturile tuturor sportivilor şi antrenorilor dinamovişti care au participat la competiţia din această vară.

"Desemnarea ca sportivul anului a fost ca un bonus, nu asta a fost ţinta", a declarat Alin Moldoveanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici