Campionul WBO la categoria semimijlocie este favoritul lui Mayweather. Terence Crawford şi-a apărat centura pentru a patra oară

  • Terence Crawford şi-a apărat centura WBO pentru a patra oară la rând
  • Crawford are 37 de victorii şi 28 de knockout-uri în palmares
  • Pacquiao nu are nicio luptă programată în 2021 şi ar putea boxa cu Crawford
787 afișări
Imaginea articolului Campionul WBO la categoria semimijlocie este favoritul lui Mayweather. Terence Crawford şi-a apărat centura pentru a patra oară

Sursa foto: profimedia

Terence Crawford, considerat de Floyd Mayweather cel mai bun boxer din lume la ora actuală, şi-a apărat fără emoţii centura în Las Vegas. L-a făcut knockout tehnic pe britanicul Kell Brook în doar patru runde şi rămâne în continuare neînvins la categoria semimijlocie.

Crawford a fost cât pe ce să bată palma cu Manny Pacquiao la începutul anului pentru o confruntare, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Filipinezul n-a mai luptat din vara anului trecut.

Aşa, va avea mai mult timp să se pregătească pentru „vânătorul” Crawford, care l-a copleşit pe Brook cu morişca de lovituri.

TERENCE CRAWFORD - Campion WBO la categoria semimijlocie: „Kell este un talent imens. Ce-i al lui, e al lui. A venit şi a încercat să-mi ia titlul. Era în formă. A trecut cântarul. Aşa că nu există scuze. A pierdut în faţa celui mai bun în noaptea asta.” 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici