Cancelarul şi preşedintele Germaniei vor asista la finala Cupei Mondiale

Cancelarul şi preşedintele Germaniei, Angela Merkel şi Joachim Gauck, vor asista la finala Cupei Mondiale de la Rio de Janeiro, a anunţat, miercuri, biroul de presă al preşedinţiei.

162 afișări
Imaginea articolului Cancelarul şi preşedintele Germaniei vor asista la finala Cupei Mondiale

Cancelarul şi preşedintele Germaniei vor asista la finala Cupei Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele Joachim Gauck şi cancelarul Angela Merkel se vor deplasa în Brazilia în perioada 12-14 iulie. Ei vor asista la finala Cupei Mondiale de la Rio de Janeiro, care va avea loc duminică", se arată în comunicatul preşedinţiei Germaniei.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 (5-0), selecţionata Braziliei, în semifinalele competiţiei.

Germania joacă duminică pentru un al patrulea titlu mondial, după cele din 1954, 1974 şi 1990.

Adversara Germaniei se va stabili în această seară, la Sao Paulo, în urma semifinalei dintre formaţiile Olandei şi Argentinei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici