Când se joacă meciurile retur din semifinalele Cupei României

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, programul partidelor retur din semifinalele Cupei României, ediţia 2018-2019.

167 afișări
Imaginea articolului Când se joacă meciurile retur din semifinalele Cupei României

Când se joacă meciurile retur din semifinalele Cupei României

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 19:45, Astra va primi vizita celor de la CFR Cluj. În tur, giurgiuvenii s-au impus în Ardeal, scor 3-1. O zi mai târziu, de la aceeaşi oră, U Craiova merge la Ovidiu, pentru duelul cu FC Viitorul, după 2-1, în tur, pentru formaţia lui Gheorghe Hagi.

Partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus.

Finala Cupei României din această ediţie este programată pe 25 mai, la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană".

Dacă după încheierea manşei retur egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se va trece la prelungiri, respectiv lovituri de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici