Când va juca Simona Halep partida cu Ajla Tomljanovic, în turul doi de la Australian Open

  • În turul doi, Simona Halep va juca cu australianca Ajla Tomljanovic.
  • Partida va avea loc miercuri dimineaţă pe arena Margaret Court şi va fi prima din sesiunea de seară.
  • Cele două s-au întâlnit până acum de trei ori, Simona Halep câştigând de fiecare dată.
1221 afișări
Imaginea articolului Când va juca Simona Halep partida cu Ajla Tomljanovic, în turul doi de la Australian Open

Foto: Profimedia

Simona Halep va juca tot cu o australiancă, în turul doi de pe tabloul de simplu, la Australian Open, după ce luni a învins-o pe Lizette Cabrera cu 6-2, 6-1.

Partida va avea loc miercuri de la ora 10:00 (ora României) pe arena Margaret Court şi va fi prima din sesiunea de seară. 

Ajla Tomljanovic (27 ani) ocupă locul 72 în clasamentul WTA. Ea este defapt australiancă naturalizată, locul ei de naştere fiind Zagreb/Croaţia.

Cele două s-au întâlnit până acum de trei ori, Simona Halep fiind învingătoare de fiecare dată. Totuşi, Tomljanovic i-a smuls româncei două seturi, în cele trei confruntări.

În primul tur, australianca a trecut în mod categoric de japoneza Misaki Doi, cu 6-2, 6-1. Cea mai bună performanţă din cariera ei la un Grand Slam este accederea în turul 4 la Roland Garros, în 2014, şi un sfert de finală la dublu, în acelaşi an la Australian Open. În rest, ea nu a trecut niciodată mai mult de turul 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici