Când vor juca Simona Halep şi Sorana Cîrstea, singurele românce rămase pe tabloul de la Madrid/ Mesaj emoţionant pentru Begu

Simona Halep şi Sorana Cîrstea sunt singurele românce care au rămas pe tabloul principal la simplu de la turneul de la Madrid. Dacă Irina Begu a pierdut în primul tur, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă luni, 6 mai, în al doilea tur al competiţiei.

2300 afișări
Imaginea articolului Când vor juca Simona Halep şi Sorana Cîrstea, singurele românce rămase pe tabloul de la Madrid/ Mesaj emoţionant pentru Begu

Când vor juca Simona Halep şi Sorana Cîrstea, singurele românce rămase pe tabloul principal de la Madrid/ Mesaj emoţionant pentru Irina Begu

Marţi, 7 mai, Simona (nr. 3 WTA) o va întâlni pe britanica Johanna Konta (nr. 41 WTA) de la ora 13:00, în timp ce Sorana (nr. 93 WTA) va juca în jurul orei 19:00 cu tenismena din Franţa, Caroline Garcia (nr. 22 WTA).

Simona Halep, mesaj superb pentru Irina Begu

Simona Halep joacă şi la dublu la turneul de la Madrid. Acolo face din nou echipă cu Irina Begu. Cele două s-au calificat în turul secund la competiţia din capitala Spaniei, după ce s-au impus în două seturi, 6-2, 6-3, în faţa perechii formate din românca Raluca Olaru şi croata Darija Jurak.

La finalul meciului, în urma cărora cele două românce şi-au asigurat un cec de 23.510 euro şi 120 de puncte WTA la dublu, Simona Halep a postat un mesaj pentru Irina Begu, pe contul ei de Twitter:

"Întotdeauna o placere să jucam împreună! @irina_begu".

Cele două se vor întâlni în turul secund cu perechea formată din cehoaicele Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova, principalele favorite ale turneului de la Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici