CM 2022   "Cangurii" pleacă acasă! Argentina bate Australia cu scorul de 2-1 şi va juca cu Olanda în sferturile de finală

Deşi a fost învinsă de Arabia Saudită, Argentina lui Lionel Messi s-a impus împotriva Poloniei şi Mexicului în grupa C. Acum, aflată în optimile de finală, învinge Australia.

341 afișări
Imaginea articolului "Cangurii" pleacă acasă! Argentina bate Australia cu scorul de 2-1 şi va juca cu Olanda în sferturile de finală

Hepta

Potrivit The Guardian, Argentina a condus Australia cu scorul de 2 la 1. 

Lionel Messi înscrie primul său gol într-un meci eliminatoriu la Cupa Mondială, iar Julian Alvarez a înscris al doilea gol. 

Godwin a înscris un gol pentru Australia în minutul 77, dar a fost prea târziu. Argentina a fost prea bună pentru o echipă australiană admirabilă, dar limitată care părăseşte turneul cu onoare. Într-o evoluţie surprinzătoare, Lionel Messi a fost vedeta. El a însufleţit o primă repriză îngrozitoare cu un gol bun (al 789-lea) în meciul nr. 1000. 

Argentina va juca cu Olanda în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, la fel ca în 1998.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici