Capii de serie, la tragerea la sorţi a barajului CM 2018. Programul meciurilor

Elveţia, Italia, Croaţia şi Danemarca vor fi capi de serie la tragerea la sorţi a barajului de calificare la Campionatul Mondial din Rusia 2018, s-a stabilit, luni, conform noului clasament FIFA.

1009 afișări
Imaginea articolului Capii de serie, la tragerea la sorţi a barajului CM 2018. Programul meciurilor

Capii de serie, la tragerea la sorţi a barajului CM 2018. Programul meciurilor

Elveţia (locul 11 în ierarhia FIFA), Italia (15), Croaţia (18) şi Danemarca (19) vor înfrunta în noiembrie, în dublă manşă, reprezentativele Irlandei de Nord (23), Suediei (25), Irlandei (26) şi Greciei (47).

Tragerea la sorţi a meciurilor de baraj se va desfăşura marţi, de la 15:00 (ora României), la Zurich.

Partidele tur se vor disputa între 9 şi 11 noiembrie, iar meciurile din cea de-a doua manşă se vor juca în perioada 12-14 noiembrie.

 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici