Căpitan CFR Cluj: Dinamo, Steaua, Timişoara şi CFR se vor bate la titlu, Oţelul nu rămâne lider multă vreme

Căpitanul formaţiei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a declarat duminică, înainte de plecarea în vacanţă, că echipa sa are în continuare şanse la titlu, în ciuda distanţei de 13 puncte faţă de liderul Oţelul Galaţi.

13 afișări
Imaginea articolului Căpitan CFR Cluj: Dinamo, Steaua, Timişoara şi CFR se vor bate la titlu, Oţelul nu rămâne lider multă vreme

Căpitan CFR Cluj: Dinamo, Steaua, Timişoara şi CFR se vor bate la titlu, Oţelul nu rămâne lider multă vreme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Putem lua campionatul chiar şi dacă suntem la 13 puncte faţă de Oţelul. Cred că avem forţa să-i ajungem. Nu cred că Oţelul are şanse să rămână lider până la final. Bătălia pentru titlu se va da între Dinamo, Steaua, Timişoara şi CFR", a declarat Cadu.

Jucătorul lusitan îl susţine pe Alin Minteuan şi speră ca acesta din urmă să fie păstrat în funcţia de antrenor şi pentru retur. Cadu l-a caracterizat pe antrenorul portughez Jaime Pacheco, aflat în atenţia conducerii "feroviarilor", drept un tehnician dur. "Normal că mă întorc la Cluj. Mi-aş dori ca Minteaun să rămână antrenor şi în retur. Pacheco e un antrenor bun, am lucrat cu el la Boavista. E un tehnician dur, de felul său. Oricum, nu ne aşteptăm ca cei din conducere să ţină cont de părerea noastră când vine vorba de alegerea antrenorului. Noi suntem doar angajaţi. Ei decid pe cine aduc", a mai spus portughezul.

În opinia sa, anul 2010 a fost unul bun pentru CFR Cluj.

"A fost un an bun, mai ales la început, când am câştigat tot ce se putea. Partea a doua a fost mai puţin reuşită. 27 de puncte obţinute sunt puţine, având în vedere valoarea echipei. Îmi pare rău că Tony şi Alcantara vor pleca. Tony a câştigat aici tot ce se putea. Clujul era a doua sa casă. Era normal să fie emoţionat. Probabil că dacă o să plec şi eu, la fel mă voi comporta", a spus Ricardo Cadu.

Fundaşul Tony da Silva, care şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, a părăsit duminică oraşul, fiind extrem de emoţionat la plecarea de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici