Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, a fost arestat în Grecia

  • Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, a fost implicat într-o altercaţie în Grecia
  • Fundaşul englez a fost arestat după incidentul care a avut loc în faţa unui bar din Mykonos
  • Autorităţile au încercat să stopeze conflictul, însă Maguire a continuat şi a sfârşit în cătuşe
3174 afișări
Imaginea articolului Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, a fost arestat în Grecia

Sursa FOTO: Profimedia

Harry Maguire are probleme cu legea. Căpitanul lui Manchester United a ajuns în cătuşe în timpul vacanţei din Grecia. Maguire se afla într-un bar când a fost recunoscut de un fan care a început să-l tachineze cu cântece. Maguire a reacţionat şi nu s-a potolit nici după intervenţia poliţiei. Astfel, el a sfârşit arestat.

Manchester United a confirmat că a aflat despre incident. Clubul englez a menţionat doar că jucătorul cooperează cu autorităţile din Grecia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici