Căpitanul Stelei, Alexandru Chipciu, a primit trofeul Cupei Ligii de la Ilie Năstase: Sperăm să mai câştigăm două trofee în acest sezon

Căpitanul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a primit trofeul Cupei Ligii Adeplast de la fostul tenisman Ilie Năstase, miercuri seară, pe Arena Naţională, după finala câştigată în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0.

173 afișări
Imaginea articolului Căpitanul Stelei, Alexandru Chipciu, a primit trofeul Cupei Ligii de la Ilie Năstase: Sperăm să mai câştigăm două trofee în acest sezon

Căpitanul Stelei, Alexandru Chipciu, a primit trofeul Cupei Ligii de la Ilie Năstase (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Jucătorii stelişti şi staful tehnic au primit tricourile şi medaliile pentru câştigarea Cupei Ligii, ultimii premiaţi fiind căpitanul de miercuri seară, Alexandru Chipciu, şi căpitanul permanent al "roş-albaştrilor, Cristian Tănase, care nu a putut evolua din cauza unei accidentări.

Primii au fost premiaţi membrii brigăzii de arbitri, în frunte cu centralul Adrian Comănescu.

Apoi au fost premiaţi jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu şi antrenorul Edward Iordănescu. Jucătorul Eric de Oliveira, care s-a accidentat în acest meci, a fost ajutat de un coechipier să urce pe podiumul de premiere.

Festivitatea de premiere a fost precedată de un spectacol de lumini şi lasere.

Alexandru Chipciu: Sperăm să mai câştigăm două trofee în acest sezon

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Chipciu, a declarat, miercuri seară, după câştigea Cupei Ligii Adeplast, că speră ca formaţia sa să mai câştige în acest sezon campionatul şi Cupa României.
"Simţim bucurie, la fel ca după orice trofeu. Noi sperăm să vină şi următoarele două. Din păcate aşteptăm paşi greşiţi şi din partea celor de la Târgu Mureş. Noi sperăm să se încurce, pentru că Astra trage la locul trei. Sunt jucători profesionişti, nu neapărat să tragă pentru Steaua, ci pentru ei. Cu Şumi (n.r. - antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică) mă ştiu foarte bine, mi-a fost antrenor la Braşov, a fost mereu o relaţie foarte frumoasă între noi", a spus Chipciu.

Alexandru Chipciu consideră că este foarte greu ca suporterii să susţină o echipă în România, aşa cum îşi doresc fanii Stelei: "Azi au venit suporteri care ne încurajează meci de meci. Am văzut şi eu la televizor fanii că vor să facă o echipă, cred că e foarte greu să faci asta în România pentru că nu sunt suporteri ca în alte ţări care să aibă bani să plătească. E o iniţiativă bună din punctul lor de vedere, dar eu cred că palmaresul este la această echipă, a noastră. Şi asta e tot ce contează. Pe mine personal m-ar interesa palmaresul, nu o stemă care a fost schimbată de foarte multe ori. Cred că Dinamo a schimbat stema de 1.000 de ori, nu cred că aia cu lupii sau câinii e aia originală".

Referitor la faptul că Gigi Becali a afirmat că vrea să încaseze 5-6 milioane de euro din transferul său, Chipciu a precizat că înseamnă că patronul are încredere în el: "Am văzut ce a spus nea Gigi că vrea să ia bani mulţi pe mine. Mă bucură acest lucru, înseamnă că are încredere în mine dacă spune că merit o asemenea sumă. Sper ca atunci când voi pleca investiţia să fie scoasă. Nu vreau acum după un meci câştigat să spun că vreau să plec".

Chipciu crede că are un sezon bun: "Am fost criticat, dar asta nu mă deranjează. Mă deranjează când se vorbeşte despre salariul meu. Orice om de pe stradă ştie ce salariu am eu acum. Nu vreau să fiu răţoi după un gol şi o pasă de gol, dar în sezonul ăsta am dat 18 pase gol în toate competiţiile şi se consideră că am avut un sezon ratat. Asta înseamnă Steaua, presiune. Am jucat la echipa naţională, poate am cel mai mare salariu din România şi asta contează, dar asta e media mea 7-8-9 goluri pe an, acolo bat mereu".

Alexandru Chipciu a declarat că nu ştie cine va fi antrenorul Stelei în sezonul viitor: "Nu ştiu situaţia domnului Gâlcă dacă pleacă sau nu. E un antrenor bun şi a demonstrat asta. Reghecampf, la fel, a avut performanţe fabuloase. Rădoi a fost idol, căpitan în Ghencea şi una dintre cele mai mari personalităţi de la Steaua. Aştept şi eu să văd ce se va întâmpla. A fost cea mai mare tâmpenie care s-a scris că îl lucrăm pe domnul Gâlcă, pentru că ne-am lucra pe noi. Nu pierdem şi noi campionat, cupa? Noi pierdem în primul rând", a spus Chipciu.

Echipa Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Ligii Adeplast, după ce a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în finala competiţiei. Golurile au fost marcate de Iancu '3 (penalti), Chipciu '54 şi Ţucudean'67.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici