Capitolul la care românul Ionuţ Radu conduce în campionatul de fotbal al Italiei

Cu 38 de parade, Ionuţ Radu, de la Cremonese, este lider la acest capitol în Serie A.

377 afișări
Imaginea articolului Capitolul la care românul Ionuţ Radu conduce în campionatul de fotbal al Italiei

Ionuţ Radu, portarul român împrumutat de Inter la nou-promovata Cremonese, are cele mai multe parade, dintre toţi goalkeeperii din Serie A.

Ieri, cu 4 zile înaintea duelului cu Lazio, dar după o prestaţie excelentă avută cu Atalanta Bergamo, scor 1-1, Radu a comentat situaţia de la echipă, unde îl are coleg pe Vlad Chiricheş.

„Chiricheş? Evident că să-l ai în faţă este o certitudine, pentru ca are o experienţă mare. Cât de mult contează pentru mine naţionala României? Scopul meu este să ajung acolo şi sper să o fac jucând bine aici".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici