Carazo a rămas fără permis după ce a condus cu 234 kilometri pe oră

Fotbalistul echipei Rayo Vallecano, Antonio Amaya Carazo, ar putea rămâne fără permisul de conducere între unul şi patru ani, după ce a fost surprins circulând cu 234 de kilometri pe oră, într-o zonă în care limita era de 100 kilometri pe oră, anunţă El Mundo.

111 afișări
Imaginea articolului Carazo a rămas fără permis după ce a condus cu 234 kilometri pe oră

Carazo (Rayo) a rămas fără permis după ce a condus cu 234 kilometri pe oră (Foto: Captura Video)

Carazo a fost oprit de poliţie, marţi dimineaţă, la ora 8.53, după ce autovehiculul în care se afla, Porsche Panamera, mergea cu 234 de kilometri la ora, în apropierea localităţii San Martin de la Vega, unde limita era de 100 kilometri la oră.

Antonio Amaya Carazo este coechipier la Rayo Vallecano cu fundaşul Răzvan Raţ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici