Carl Froch: Ar trebui să fie un meci uşor pentru DeGale, Bute este terminat

Fostul pugilist britanic Carl Froch a declarat, marţi, că Lucian Bute este un boxer terminat şi consideră că James DeGale ar trebui să aibă un meci uşor împotriva românului, informează The Sun.

1037 afișări
Imaginea articolului Carl Froch: Ar trebui să fie un meci uşor pentru DeGale, Bute este terminat

Carl Froch: Ar trebui să fie un meci uşor pentru DeGale, Bute este terminat (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Cred că va fi un meci tehnic, dar ar trebui să fie un meci uşor pentru DeGale deoarece Bute este terminat. Nu poate fi decât un singur câştigător, dar contează cât de clar îl va învinge DeGale. Trebuie să fie convingător. Am auzit că va încasa aproximativ două milioane de lire sterline pentru o luptă cu un Bute ruinat. Românul este distrus de când l-am bătut eu şi toată lumea ştie acest lucru. DeGale nu a arătat prea bine în meciul cu Dirrell şi trebui să-l învingă mult mai clar pe Bute. În meciul cu Dirrell a arătat bine trei, patru runde, dar doar atât. A fost norocos şi nimeni nu se supăra dacă titlul mergea la adversarul său. Nu cred că DeGale este un pugilist de 12 reprize", a spus Froch.

Carl Froch, în vârstă de 38 de ani, l-a învins pe Lucian Bute în mai 2012, la Nottingham, prin KO în repriza a cincea.

Lucian Bute va boxa, la 28 noiembrie, la Videotron Centre din Quebec, cu britanicul James DeGale, care îşi va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Dirrell. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici