Carla Suarez Navarro - Andrea Petkovic, prima semifinală a turneului Miami Open

Jucătoarele de tenis Andrea Petkovic (Germania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, şi Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12, se vor întâlni, joi, în prima semifinală a turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

1019 afișări
Imaginea articolului Carla Suarez Navarro - Andrea Petkovic, prima semifinală a turneului Miami Open

Carla Suarez Navarro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marţi, Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12, a învins-o, cu scorul de 0-6, 6-1, 7-5, pe Venus Williams (SUA), locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, după aproape o oră şi 50 de minute de joc.

Andrea Petkovic (Germania), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, a învins-o, tot marţi, pe sportiva Karolina Pliskova (Cehia), locul 14 WTA şi cap de serie numărul 14, cu scorul 6-4, 6-2, după un meci care a durat o oră şi 15 minute.

A doua semifinală va fi stabilită după disputarea ultimelor partide din sferturi, care vor avea loc după următorul program:

Miercuri, ora 20.00

Serena Williams (SUA), locul 1 WTA şi cap de serie numărul 1 - Sabine Lisicki (Germania), locul 21 WTA şi cap de serie numărul 27;

Joi, ora 02.00

Simona Halep (România), locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3 - Sloane Stephens (SUA), locul 45 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici