Carmen Cartaş a semnat cu gruparea Corona Braşov: Am ales cu sufletul

Jucătoarea de handbal Carmen Cartaş a semnat, joi, un contract pe doi ani cu Corona Braşov, ea declarând la prezentarea oficială că a ales Braşovul cu sufletul dintre toate ofertele pe care le-a avut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

273 afișări
Imaginea articolului Carmen Cartaş a semnat cu gruparea Corona Braşov: Am ales cu sufletul

Carmen Cartaş a semnat cu gruparea Corona Braşov: Am ales cu sufletul (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Este o nouă provocare pentru mine şi sper ca aceasta să fie cea mai bună alegere pe care puteam să o fac. Am ales cu sufletul să vin la Corona pentru că eu cred că acesta este locul care mi se potriveşte foarte bine. Mă regăsesc în această formaţie şi de asta am ales Braşovul dintre toate ofertele pe care le-am avut. Sper să mă integrez repede şi să facem treabă bună împreună. Mica Brădeanu a fost o jucătoare importantă pentru echipă, dar eu nu am venit la Braşov pe locul nimănui, am venit să muncesc şi să îmi fac treaba cum pot mai bine, pentru a ne îndeplini obiectivele pe care le vom avea. E devreme să vorbesc despre cupele europene acum, dar cu siguranţă orice meci din această competiţie aduce un plus de exeperienţă jucătoarelor din teren", a spus Cartaş.

Prezent la prezentarea oficială a jucătoarei, preşedintele secţiei de handbal, Ioan Preda, a declarat că acest transfer demonstrează că într-adevăr Corona îşi propune să respecte toate competiţiile în care va participa. "Ne bucurăm foarte tare că am reuşit să facem acest transfer pe care ni l-am dorit foarte tare. Carmen Cartaş este jucătoarea Braşovului pentru doi ani şi sunt convins că va aduce echipei acel plus de valoare necesar. Au fost negocieri lungi dar aşa este de fiecare dată când vrei să transferi o jucătoare de valoare. Aşa cum am spus încă de când am fost numit în această funcţie, Corona va respecta orice competiţie în care va participa, iar faptul că am reuşit să aducem o asemenea jucătoare nu face altceva decât să demonstreze că suntem decişi să facem acest lucru. Încă nu am fixat obiectivele echipei, dar un lucru este clar, şi anume că ne dorim să facem performanţă", a afirmat el.

La rândul său, directorul sportiv Bogdan Munteanu a spus că transferul de joi este important pentru echipă, Carmen Cartaş fiind "o jucătoare polivalentă". "Este un transfer important pentru Corona pentru că avem nevoie de o jucătoare valoroasă la linia de 9 metri. Carmen este o jucătoare polivalentă iar asta ne va ajuta foarte mult, mai ales după plecarea lui Tudor şi Apetrei. Îi mulţumesc foarte mult că a ales Braşovul, mai ales că a fost extrem de deschisă încă de la primele discuţii iar asta demonstrează spusele ei că a făcut alegerea cu sufletul", a declarat Munteanu.

În această vară, Corona a mai reuşit şi transferul Georgianei Ciuciulete, care a semnat tot un contract pe doi ani. De la echipă au plecat Aurelia Brădeanu, Oana Apetrei, Nicoleta Tudor şi Oana Cîrstea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici