Carmen Iohannis, după prima victorie a României în Cupa Davis: I-am transmis soţului rezultatul

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a asistat, vineri, la victoria României în primul meci din întâlnirea de Cupa Davis cu Israel, de la Sibiu, spunând la final că "a fost un meci bun" şi că i-a transmis "soţului" rezultatul.

454 afișări
Imaginea articolului Carmen Iohannis, după prima victorie a României în Cupa Davis: I-am transmis soţului rezultatul

Carmen Iohannis, după prima victorie a României în Cupa Davis: I-am transmis soţului rezultatul (Imagine: Silvana Armat/Mediafax Foto)

Carmen Iohannis a asistat, vineri, la primul meci din întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Israel, câştigată de tenismenul Adrian Ungur în faţa lui Bar Tzuf Botzer, în Sala Transilvania din Sibiu.

Carmen Iohannis a stat într-o lojă din zona rezervată VIP-urilor, alături de două prietene, iar la finalul meciului a declarat doar atât: "A fost un meci bun. Am câştigat".

Întrebată dacă i-a transmis rezultatul soţului său, preşedintele Klaus Iohannis, ea a confirmat acest lucru, după care a părăsit Sala Transilvania fără a preciza dacă va asista şi la a doua partidă de vineri sau dacă şi când va veni la Sibiu preşedintele Iohannis.

La primul meci de vineri, în sectorul destinat personalităţilor s-au mai aflat fostul tenismen Ilie Nastase, fostul ministru al Economiei Ion Ariton, primarul interimar al Sibiului Astrid Fodor, dar şi cei doi viceprimari, şefi de instituţii locale, precum şi deputaţi şi senatori.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că la meciurile de Cupa Davis de sâmbătă şi duminică este aşteptat şi seful statului, Klaus Iohannis.

În primul meci al zilei, Adrian Ungur, locul 159 ATP, l-a învins, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-0, pe Bar Tzuf Botzer, locul 893 ATP, în prima partidă a întâlnirii România - Israel, din cadrul turului I al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Partida a durat aproape o oră şi 50 de minute.

În cel de-al doilea meci al întâlnirii, Marius Copil, locul 168 ATP, va evolua, tot vineri, împotriva lui Dudi Sela, locul 108 ATP. Partida de dublu va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, iar ultimele două meciuri de simplu se vor desfăşura duminică, de la ora 13.00.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în turul al doilea al Grupei I, iar echipa care va pierde va merge în turul I al barajului pentru rămânerea în Grupa I. Viitoarea adversară va fi una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei, care se vor întâlni şi ele în turul I al grupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici