Caroline Wozniacki a fost eliminată din turneul de la Stanford. Simona Halep îşi va păstra locul 3

Jucătoarea Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 1, a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 2-6, meciul cu americanca Varvara Lepchenko, locul 60 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Stanford (SUA), rezultat ce îi permite Simonei Halep să rămână pe locul 3 WTA.

1825 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki a fost eliminată din turneul de la Stanford. Simona Halep îşi va păstra locul 3

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Daneza putea urca pe locul 4 dacă ajungea în finala turneului de la Stanford şi pe locul 3 dacă îşi trecea în palmares trofeul.

După rezultatul înregistrat de Wozniacki, Petra Kvitova, locul 4 WTA, şi Simona Halep rămân pe poziţiile pe care le ocupă, în clasamentul ce va fi dat publicităţii luni.

Cele mai bune 25 de jucătoare din lume participă, săptămâna viitoare, la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5, care are loc la Toronto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici