Caroline Wozniacki, înainte de startul Australian Open: Să joc la nivel înalt pe viitor nu va fi grija mea principală

Înainte de startul Australian Open, turneu pe care l-a câştigat în 2018 după o finală dramatică împotriva Simonei Halep, daneza Caroline Wozniacki (28 de ani, 3 WTA) a decis să vorbească deschis despre ce se întâmplă cu adevărat în cariera ei.

128 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki, înainte de startul Australian Open: Să joc la nivel înalt pe viitor nu va fi grija mea principală

Caroline Wozniacki, înainte de startul Australian Open: Să joc la nivel înalt pe viitor nu va fi grija mea principală

"Să joc la nivel înalt pe viitor nu va fi grija mea principală. Viaţa se va schimba", punctează fostul lider mondial care se luptă cu o boală care o împiedică să se exprime la nivel maxim.

Diagnosticată, în 2018, cu artrită reumatoidă, o boală care afectează articulaţiile şi e întâlnită, de obicei, la femeile de peste 40 de ani, Caro a ales să vorbească deschis şi a recunoscut că preocuparea sa va fi sănătatea: "Am avut o răceală mică, iar vocea mea era foarte joasă. Nu aveam de unde să ştiu că erau parte din simptome, simţeam durere în mâini, picioare şi genunchi. Umerii şi coatele erau şi mai rau, nici nu puteam să mă spăl pe dinţi, să-mi spăl părul, atât de rău îmi era.

Simptomele erau din ce în ce mai rău, ştiam că e ceva greşit şi am hotărât să merg la doctor. Nu eram prea speriată pentru că ştiam ce ar putea fi. Dar diagnosticul m-a trezit. Să joc la nivel înalt pe viitor nu va fi grija mea principală. Viaţa se va schimba. Dar nu o să mă opresc. Asta e situaţia acum şi trebuie doar să găsesc o soluţie pentru a putea să practic sportul de performanţă şi la nivel înalt ca până acum", a declarat Wozniacki.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici