Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova s-au calificat în semifinalele turneului de la Miami

Jucătoarele de tenis Caroline Wozniacki (locul 14 în clasamentul mondial) şi Karolina Pliskova (locul 3 WTA) s-au calificat, miercuri, în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami, SUA, jucat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii totale în valoare de 6.993.450 de dolari.

423 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova s-au calificat în semifinalele turneului de la Miami

Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova s-au calificat în semifinalele turneului de la Miami

Daneza Caroline Wozniacki a învins-o pe cehoaica Lucie Safarova (36 WTA), scor 6-4, 6-3, în o oră şi 51 de minute de joc. Wozniacki a reuşit 3 aşi şi a câştigat 73% dintre punctele jucate cu primul serviciu. Daneza, în vârstă de 26 de ani, a reuşit trei break-uri şi a cedat serviciul o singură dată.

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova a câştigat meciul împotriva croatei Mirjana Lucic-Baroni (29 WTA), scor 6-3, 6-4, după o oră şi 13 minute. Pliskova a reuşit şase break-uri şi a cedat serviciul de trei ori. Cehoaica în vârstă de 25 de ani ajunge pentru prima dată în semifinale la Miami şi are 21 de victorii şi doar 3 înfrângeri în 2017.

Caroline Wozniacki şi Karolina Pliskova se vor înfrunta în prima semifinală de la Miami, joi, de la ora 20.00, ora României. Daneza conduce cu 3-1 în privinţa întâlnirilor directe, dar cehoaica s-a impus în acest an în finala de la Doha, scor 6-3, 6-4.

Miercuri vor avea loc celelalte două sferturi de finală de pe tabloul feminin al întrecerii americane: Simona Halep (5 WTA) - Johanna Konta (11 WTA), de la ora 20.00, şi Angelique Kerber (1 WTA) - Venus Williams (12 WTA), de la ora 02.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici