Cârţu: Abia aştept pauza competiţională, să pregătesc echipa cum vreau eu

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, vineri, că aşteaptă cu nerăbdare pauza competiţională de la începutul lunii octombrie, ca urmare a meciurilor echipei naţionale din preliminariile Euro-2012, pentru a putea pregăti formaţia aşa cum doreşte.

22 afișări
Imaginea articolului Cârţu: Abia aştept pauza competiţională, să pregătesc echipa cum vreau eu

Cârţu: Abia aştept pauza competiţională, să pregătesc echipa cum vreau eu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"De-abia aştept să vină data de 2 octombrie, să pot să pregătesc şi eu echipa aşa cum îmi doresc. Cred că astăzi am fi meritat să învingem, însă execuţia lui Niculescu ne-a privat de victorie. Patru jocuri în 12 zile se pare că au fost cam multe pentru unii dintre fotbaliştii mei, însă după perioada de pauză cu siguranţă că alta va fi faţa CFR-ului", a spus Sorin Cârţu în conferinţa de presă de după meciul cu Universitatea Cluj.

Jucătorul argentinian al CFR-ului, Juan Emmanuel Culio, a precizat că echipa sa va demonstra că este valoroasă în întâlnirea cu AS Roma, din Liga Campionilor. "Mergem la Roma să reperăm istoria, să demonstrăm că avem o echipă extrem de valoroasă", a spus Culio.

Preşedintele campioanei României, Iuliu Mureşan, a plecat de la stadionul "Cetate" din Alba Iulia, unde s-a desfăşurat meciul, în minutul 70.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată, vineri, la Alba Iulia, în compania echipei Universitatea Cluj, în primul meci al etapei a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici