Casa lui Carlo Ancelotti a fost jefuită! Ce au furat hoţii

  • Hoţii au furat un seif
  • Antrenorul lui Everton nu se afla la domiciliu în momentul spargerii
  • Fiica antrenorului italian a fost cea care a chemat poliţia
1408 afișări
Imaginea articolului Casa lui Carlo Ancelotti a fost jefuită! Ce au furat hoţii

Sursa foto: profimedia

Casa antrenorului italian Carlo Ancelotti din Liverpool a fost spartă de hoţi, vineri. Aceştia au sustras din cadrul imobilului un seif.

În casă se afla fiica antrenorului lui Everton, care i-a surprins pe cei doi hoţi în acţiune. Aceasta a fost şi cea care a chemat poliţia, pentru că tatăl ei nu se afla în momentul spargerii la domiciliu.

Când au văzut că nu sunt singuri în casă, spărgătorii au luat un seif şi au fugit. Nimeni din interior nu a fost rănit.

Într-un comunicat al poliţiei, aceştia au constatat că este vorba de o bandă profesionistă care a acţionat în mod organizat. Gruparea au fost descrisă ca fiind îmbrăcată în haine impermeabile negre cu cagulă atunci când a pătruns în locuinţă

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici