Casa unui cunoscut fotbalist, spartă de hoţi înarmaţi. Ce au reuşit să fure

Atacantul clubului Atletico Madrid, Alvaro Morata, a devenit şi el victima hoţilor. Vineri seară, 7 iunie, când fotbalistul în vârstă de 26 de ani evolua în meciul echipei sale naţionale, Spania, contra selecţionatei Insulele Feroe, a avut o vizită "nepoftită" acasă.

1960 afișări
Imaginea articolului Casa unui cunoscut fotbalist, spartă de hoţi înarmaţi. Ce au reuşit să fure

Casa unui cunoscut fotbalist, spartă de hoţi înarmaţi. Ce au reuşit să fure

Cei care au intrat în locuinţa jucătorului erau înarmaţi, iar familia lui Morata era în interiorul casei. Potrivit marca.com, aceştia au furat obiecte scumpe, dar şi de valoare sentimentală. Nimeni din casă nu a fost rănit, dar toţi cei prezenţi au rămas şocaţi de ceea ce s-a petrecut.

Deşi poliţia a intervenit imediat, hoţii au reuşit să fugă.

Cu Alvaro Morata integralist, Spania s-a impus cu 4-1 în faţa naţionalei Insulelor Feroe în al treilea meci din preliminariile EURO 2020.

Luni, 10 iunie, de la ora 21:45, Spania va juca acasă cu Suedia, în timp ce România va juca în deplasare cu Malta, de la aceeaşi oră.

Clasament Grupa F

1. Spania - 9 puncte

2. Suedia - 7 puncte

3. România - 4 puncte

4. Malta - 3 puncte

5. Norvegia - 2 puncte

6. Insulele Feroe - zero puncte

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici