Cât rezistă un ministru pe bicicletă? Eduard Novak, ministrul Sporturilor, a început pregătirile pentru Jocurile Olimpice

  • Ministrul Sporturilor, Eduard Novak, a început pregătirile pentru Jocurile Paralimpice de la Tokio.
  • Duminică, el s-a plimbat timp de trei ore cu bicicleta.
  • „Nu-i rău, atât rezistă un ministru pe bicicletă”, a fost mesajul lui Novak, care încearcă să-i convingă pe români să facă sport.
1279 afișări
Imaginea articolului Cât rezistă un ministru pe bicicletă? Eduard Novak, ministrul Sporturilor, a început pregătirile pentru Jocurile Olimpice

Cât rezistă un ministru pe bicicletă? Eduard Novak, ministrul Sporturilor, a început pregătirile pentru Jocurile Olimpice

Eduard Novak vrea să fie primul ministru care participă la Jocurile Olimpice. Duminică, el a început pregătirile şi a mers cu bicicleta timp de trei ore, pe o distanţă de 90 de kilometri. Nu este rău pentru un ministru, a fost concluzia ciclistului paralimic, medaliat la numeroase competiţii internaţionale. Startul şi finalul antrenamentului au fost filmate, ministrul Novak dorind să ofere un exemplu românilor.

„Un nou sezon competiţional pentru mine, cel mai important an din viaţa mea, Să fii ministru şi să ai şansa să participi la Jocurile Olimpice, desigur este foarte greu, amândouă joburi, le iau foarte în serios, îmi place să conduc sportul şi sunt sută la suta sigur că o să pot să dau ceva unei generaţii care doreşte să facă sport, să fie mai sănătoasă şi avem rezultate internaţionale din ce în ce mai bune... Primii mei kilometri, sunt 6 grade, perfect, mă simt foarte bine, să vedem cât rezist astăzi (....) Prima zi, nu a fost chiar atât de rău, aproape trei ore, aproape 90 de kilometri, nu-i rău pentru un ministru”, a fost mesajul lui Eduard Novak, postat pe Facebook.

Eduard Novak a suferit un accident rutier în 1996, în urma căruia i-a fost amputată laba piciorului drept. El nu a renunţat la viaţa sportivă şi a câştigat prima medalie pentru România la Jocurile Paralimpice, dar şi prima medalie de aur, în cadrul ediţiei din 2012 de la Londra la competiţiile din ciclism. În prezent se antrenează pentru competiţia care av avea loc la vară, în Japonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici