Cătălin Moroşanu participă în Gala K-1 Superkombat, pe 26 martie, la San Juan (Puerto Rico)

Prima gală Superkombat organizată în 2016 va fi pe 26 martie, la San Juan, capitala statului Puerto Rico, iar capul de afiş va fi confruntarea dintre Cătălin Moroşanu şi cel mai bine cotat britanic, Daniel Sam.

1659 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu participă în Gala K-1 Superkombat, pe 26 martie, la San Juan (Puerto Rico)

Cătălin Moroşanu participă în Gala K-1 Superkombat, pe 26 martie, la San Juan (Puerto Rico)

"Este un moment istoric pentru sportul românesc fiindcă am reuşit să pătrundem pe piaţa americană. Proiectul este pe termen lung şi vizează evenimente atât în America de Nord, cât şi în Sud, în Columbia şi Brazilia", a declarat Eduard Irimia, promotorul galei.

Cu ocazia evenimentui de la San Juan (Puerto Rico), transmis în direct în peste 100 de ţări, Superkombat intră pe piaţa K-1 din America. În anii trecuţi, evenimentele Superkombat au fost găzduite de ţări precum România, Germania, Italia, Elveţia, Olanda, Muntenegru, Austria, Brazilia, Emiratele Arabe Unite sau Croaţia.

TITLURILE ZILEI

Duelul dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Sam, britanicul aflat în top 15 la nivel mondial, este considerată cea mai importantă confruntare a galei. Moroşanu (31 de ani) este un kickboxer şi pugilist român profesionist la categoria grea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici