Cătălin Munteanu a fost operat cu succes la ligamentul încrucişat al genchiului drept

Mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, Cătălin Munteanu, a fost operat, miercuri seară, la spitalul Acibadem Fulya din Istanbul, fiindu-i reconstruit ligamentul încrucişat al genchiului drept, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

199 afișări
Imaginea articolului Cătălin Munteanu a fost operat cu succes la ligamentul încrucişat al genchiului drept

Cătălin Munteanu a fost operat cu succes la ligamentul încrucişat al genchiului drept (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

"Căpitanul echipei de fotbal FC Dinamo Bucureşti, Cătălin Munteanu, a fost operat cu succes de către Prof. Dr. Omer Taser la Spitalul Acibadem Fulya din Istanbul, Centrul de Medicină Sportivă, Ortopedie şi Traumatologie. Fotbalistului i-a fost reconstruit ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept. În urma operaţiei, fotbalistul bucureştean va continua programul de recuperare în Centrul de Medicină Sportivă din cadrul Spitalului Acibadem Fulya", se arată în comunicatul spitalului, partenerul medical oficial al FC Dinamo.

Mijlocaşul Cătălin Munteanu s-a accidentat, sâmbătă, în minutul 24 al partidei câştigate de dinamovişti în deplasare cu CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a XXV-a a Ligii I. Munteanu a fost înlocuit cu Alexandru Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici