Cătălin Munteanu, propus vicepreşedinte al AFAN

Fostul fotbalist Cătălin Munteanu va fi propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori în viitoarea Adunare Generală, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, preşedintele AFAN, Emilian Hulubei.

86 afișări
Imaginea articolului Cătălin Munteanu, propus vicepreşedinte al AFAN

Cătălin Munteanu, propus vicepreşedinte al AFAN (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Cătălin Munteanu este deocamdată consilier sportiv la AFAN, dar urmează ca la viitoarea Adunare Generală să fie propus pentru funcţia de vicepreşedinte. Este un om de care avem nevoie la AFAN, a demonstrat mereu că este un profesionist desăvârşit", a spus Hulubei.

Cătălin Munteanu s-a retras la finalul sezonului trecut al Ligii I din activitatea de fotbalist, după ce i-a expirat contractul cu FC Viitorul, fostul mijlocaş declarând că a fost o decizie grea pe care a trebuit să o ia. "După atâta timp a venit momentul să mă retrag, am simţit asta şi am luat această decizie. E o decizie grea, dar e mai bine acum. Normal că regret că nu mai pot juca într-un meci Steaua - Dinamo, dar vine un moment la care trebuie să spui stop", a declarat Cătălin Munteanu la stadionul Dinamo, unde a vândut bilete fanililor dinamovişti pentru derbiul cu Steaua.

În vârstă de 36 de ani, Cătălin Munteanu a evoluat în cariera sa la echipele Steaua, Salamanca, Atletico Madrid, Espanol Barcelona, Albacete, Real Murcia, Dinamo, FC Braşov şi FC Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici