Cătălina Ponor revine în lotul olimpic de gimnastică

Debutul lui 2011 o regăseşte pe Cătălina Ponor (23 de ani) alături de lotul olimpic de gimnastică. Constănţeanca, retrasă din activitatea competiţională în două rânduri (2006 şi 2007), îşi testează limitele în sala din Izvorani. Un posibil punct de pornire spre o nouă provocare surprinzătoare.

367 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor revine în lotul olimpic de gimnastică

Cătălina Ponor revine în lotul olimpic de gimnastică (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Chemată imediat la lot după ce a fost reinstalat cuplul Bellu - Bitang, drumurile celor două părţi nu s-au întretăiat din prima. După ce şi-a curmat visul american şi a revenit în România, Cătălina confirma într-un interviu acordat ProSport că Mariana Bitang ar fi chemat-o la lot printr-un email. A declinat însă oferta din iulie 2010, iar reintersectarea cu gimnastica de performanţă părea doar o himeră. Timpul le-a aranjat pe toate, Cătălina n-a mai plecat în Statele Unite, iar Izvoraniul i-a făcut cu ochiul. "Da, e la Bucureşti şi se antrenează", a confirmat o apropiată din Constanţa a gimnastei.

Citeşte mai multe despre revenirea lui Ponor în lotul olimpic de gimanstică pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici