Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au fost desemnaţi gimnaştii anului

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, ambii participanţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, au fost desemnaţi cei mai buni gimnaşti ai anului, informează site-ul oficial al Federaţiei de specialitate.

1334 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au fost desemnaţi gimnaştii anului

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu au fost desemnaţi gimnaştii anului

La finalul unui an foarte dificil, cu multe urcuşuri şi coborâşuri, pe parcursul căruia gimnastele şi gimnaştii noştri, de la „artistică” sau „aerobică”, de la nivelul juniorilor la cel al seniorilor, au încercat, şi cel mai adesea reuşit, să se afirme şi să menţină nivelul performanţelor la o cotă cât mai bună, au fost desemnaţi „Cei mai buni 10” ai anului 2016.

Gimnastele o au, din nou, în frunte pe Cătălina Ponor, care revine pe primul loc al acestei ierarhii după 12 ani, ea mai fiind în această onorantă poziţie şi în 2005, 2004 şi 2003. Podiumul este completat de Larisa Iordache, rezervă la Jocurile Olimpice de la Rio şi Denisa Golgotă.

Indiscutabil, Marian Drăgulescu este „campionul”, el mai fiind de încă 8 ori (2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2009, 2015) în „fotoliul” de lider al acestei ierarhii anuale a cărei alcătuire a debutat în 1974, evident o performanţă greu de egalat. Pe locul doi a încheiat Andrei Muntean, prezent la Jocurile Olimpice din vara acestui an, iar podiumul a fost completat de Cristian Băţagă.

O revenire şi pentru Corina Constantin, după 2013 şi 2014, care a fost votată cea mai bună gimnastă, la categoria aerobic. Aceasta a fost urmată de Lavinia Panaete şi Dacian Barna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici