Câte goluri a marcat Cristiano Ronaldo în 2018. Care este situaţia faţă de ”rivalul” Messi

Cristiano Ronaldo a adus victoria celor de la Juventus în meciul de pe teren propriu, cu Sampdoria, scor 2-1. Lusitanul a marcat o ”dublă” şi s-a instalat în fotoliul de lider în clasamentul golgheterilor din Serie A, cu 14 reuşite.

2353 afișări
Imaginea articolului Câte goluri a marcat Cristiano Ronaldo în 2018. Care este situaţia faţă de ”rivalul” Messi

Câte goluri a marcat Cristiano Ronaldo în 2018. Care este situaţia faţă de ”rivalul” Messi

Astfel, atacantul de 33 de ani încheie anul 2018 cu 49 de reuşite în toate competiţiile, atât pentru echipele de club cât şi pentru echipa naţională, cu două mai puţin faţă de argentinianul Leo Messi, fostul său rival de pe vremea când portughezul evolua pentru Real Madrid.

117 milioane de euro a plătit Juventus pentru portughezul care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur. Actuala înţelegere a lui Cristiano Ronaldo cu campioana Italiei este valabilă până în vara anului 2022, când lusitanul va avea 37 de ani.

Juventus este lider în Italia, cu 53 de puncte, la 12 în faţa locului doi, ocupat de Napoli, care va juca pe teren propriu împotriva celor de la Spal. Inter Milano completează podiumul, cu 39 de puncte.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici