Cavani a recunoscut că l-a provocat la bătaie pe Messi: Acesta este fotbalul

Echipa naţională a Argentinei a disputat al doilea amical din această lună, iar Lionel Messi a avut parte de două momente tensionate, atât în meciul cu Brazilia, cât şi în partida de pregătire contra selecţionatei Uruguay-ului.

296 afișări
Imaginea articolului Cavani a recunoscut că l-a provocat la bătaie pe Messi: Acesta este fotbalul

Cavani a recunoscut că l-a provocat la bătaie pe Messi: Acesta este fotbalul

Dacă în amicalul cu Brazilia, decarul Barcelonei a avut un conflict de la distanţă cu selecţionerul Tite, în meciul Argentina-Uruguay, vedeta blaugrana a avut probleme cu jucătorul campioanei Franţei PSG, Edinson Cavani.

Imediat după fluierul de start, scor 2-2, în drumul spre vestiare, Cavani l-a întrebat pe Messi: "Vrei să ne batem?". Răspunsul argentinianului a venit imediat: "Oricând vrei tu, oricând!". Cei doi au fost despărţiţi de colegul şi pritenul lui Messi, jucătorul clubului Barcelona, Luis Suarez.

Messi şi Cavani au marcat în meciul Argentina - Uruguay, terminat la egalitate, 2-2. Cavani a deschis scorul în minutul 34, pentru Uruguay, iar Aguero a egalat, din pasa lui Messi. Suarez a făcut apoi 2-1 pentru Uruguay, iar scorul final l-a stabilit Messi, din penalty, în minutul 90+2.

La finalul meciului, Cavani a fost întrebat de jurnalişti de incidentul cu Messi, iar acesta a răspuns: Acesta este fotbalul, aşa sunt meciurile Clasico (n.red.- dintre Argentina şi Uruguay).

Argentina a câştigat ultimele patru meciuri împotriva Uruguay-ului. Ultima victorie a naţionalei lui Oscar Tabarez în faţa "pumelor" a fost în 2013, în preliminariile pentru Cupa Mondială, 3-2, ultimul gol fiind marcat chiar de Cavani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici