Caz incredibil la Rapid. Clubul rămâne în faliment doarece s-a adresat instanţei greşite pentru amânarea deciziei

Avocaţii clubului Rapid s-au adresat, vineri, instanţei greşite pentru amânarea falimentului, la Tribunalul Bucureşti, în loc de Curtea de Apel, judecătoarea a decis să îşi decline competenţa, în aceste condiţii, echipa rămâne în faliment şi sunt şanse aproape zero să mai poată intra în Liga 1.

1920 afișări
Imaginea articolului Caz incredibil la Rapid. Clubul rămâne în faliment doarece s-a adresat instanţei greşite pentru amânarea deciziei

Clubul Rapid rămâne în faliment doarece s-a adresat instanţei greşite pentru amânarea deciziei (Imagine Toni Salabasev / Mediafax Foto)

Oficialii clubului Rapid aşteptau, vineri, decizia de amânare a falimentului, pronunţat pe 14 iunie, pentru a mai spera la participarea în sezonul viitor de Liga 1 şi, implicit, la salvarea clubului. De verdict depindea destinul clubului, pentru că recursul, posibil abia la toamnă, după vacanţa judecătorească (următorul termen este 30 septembrie), ar veni mult după începerea Ligii 1 (pe 22 iulie).

Concret, rapidiştii ar fi trebuit să depună cererea de amânare a falimentului clubului la Curtea de Apel, dar s-au adresat Tribunalului Bucureşti, motiv pentru care judecătoarea şi-a declinat competenţa.

Casa de avocatură care lucrează pentru Valerii Moraru l-a asigurat pe patronul Rapidului că tot vineri va fi depus dosarul la Curtea de Apel şi că în termen de o săptămână va fi judecată speţa, în ciuda faptului că se intră în vacanţă judecătorească, scrie DigiSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici