Video Cazul Caracal. Omul de afaceri Remus Rădoi a ieşit după o oră din sediul DIICOT din Bucureşti. „Nu aveam ce date să le furnizez”/ DIICOT: A spus că nu ştie faptele lui Dincă

Omul de afaceri Remus Rădoi a ajuns, luni dimineaţă, la sediul DIICOT Bucureşti pentru a fi audiat de procurori, acesta urmând să ofere informaţiile pe care le deţine în privinţa cazului de la Caracal. Rădoi a spus că nu va fi întrebat de mesajele schimbate cu şefii poliţiei Olt.

2137 afișări

Remus Rădoi a declarat, la ieşire din sediul DIICOT Bucureşti, că a fost întrebat de procurori despre cazul crimelor din Caracal, însă omul de afaceri a spus că nu avea date pe care să le furnizeze. Rădoi a refuzat să mai facă alte declaraţii.

„(Procurorii au întrebat, n.r.) Despre cazul Caracal, dar nu aveam ce date să le furnizez”, a declarat Remus Rădoi, la ieşirea din sediul DIICOT Bucureşti.

Acesta a fost audiat aproape o oră, iar la plecare a refuzat să dea alte detalii.

Omul de afaceri a declarat, în repetate rânduri, că deţine informaţii potrivit cărora poliţiştii ar sprijini interlopii din zonă, subliniind că membrii clanurilor ar fi fost chiar informaţi de anchetatori cu privire la informaţiile din dosare sau cu privire la descinderi.

Rădoi a spus DIICOT că nu ştie faptele lui Dincă şi a dezminţit informaţiile din presă despre el

Omul de afaceri Remus Rădoi a declarat, luni dimineaţă, procurorilor DIICOT, că nu cunoaşte nimic din posibila activitate infracţională a lui Gheorghe Dincă şi a dezminţit toate afirmaţiile care i-au fost atribuite în presă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Direcţiei.

Remus Rădoi (cunoscut şi sub porecla „Codiţă”), bărbatul la care ar fi apelat poliţiştii din Caracal pentru a da de urma Alexandrei, a fost audiat de către procurorii DIICOT Bucureşti cu scopul de a le furniza date care ar putea ajuta în anchetă.

În cadrul audierii, omul de afaceri a explicat anchetatorilor că nu are nicio informaţie legată de Gheorghe Dincă.

„Remus Rădoi a dezminţit toate afirmaţiile care i-au fost atribuite în media şi, de asemenea, a arătat că nu cunoaşte despre o eventuală activitate infracţională prezentă sau trecută a lui Dincă Gheorghe", a declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Bărbatul a spus presei, la ieşirea din sediul DIICOT Bucureşti, că a fost întrebat de procurori despre cazul crimelor din Caracal, însă omul de afaceri a spus că nu avea date pe care să le furnizeze. Rădoi a refuzat să mai facă alte declaraţii în faţa jurnaliştilor, explicând că este grăbit.

Cazul Alexandra a scos la iveală faptul că ajutorul oferit de Remus Rădoi nu a fost o excepţie şi că au mai fost şi alte dosare. El i-ar fi reproşat chiar şefului adjunct de la IPJ Olt că a fost prea blând cu rivalul său, Nicuşor Oacă, într-un dosar instrumentat de DIICOT.


ŞTIREA INIŢIALĂ

„(Am venit, n.r.) pentru a da informaţii cu privire la cazul de la Caracal”, a declarat Remus Rădoi, la intrarea în sediul DIICOT.

Rădoi a spus, din nou, că nu il cunoştea pe Gheorghe Dincă.

Întrebat dacă va prezenta mesajele pe care le-a schimbat cu fostul adjunct al Poliţiei Olt, Nicolae Alexe, omul de afaceri a spus: „Am înţeles că nu o să fiu întrebat despre asta”.

Rădoi a mai fost chemat de anchetatorii cazului de două ori, la sediul Poliţiei Caracal, însă audierea a fost amânată.

Taguri:
rădoi,
diicot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici