Ce cadou a primit Simona Halep de la soţul Toni Iuruc. La nivel de antrenori, sportiva se întoarce cu 8 ani în urmă

  • Simona Halep a împlinit astăzi, 27 septembrie, vârsta de 30 de ani.
  • Noaptea, sportiva a primit în camera în care dormea un buchet de flori de la Toni Iuruc.
  • Simo a anunţat că, pe lângă Daniel Dobre, l-a coopotat în staff-ul tehnic şi pe Adrian Marcu, cu care a mai lucrat în 2013.
1056 afișări
Imaginea articolului Ce cadou a primit Simona Halep de la soţul Toni Iuruc. La nivel de antrenori, sportiva se întoarce cu 8 ani în urmă

Ce cadou a primit Simona Halep de la soţul Toni Iuruc. La nivel de antrenori, sportiva se întoarce cu 8 ani în urmă

Simona Halep împlineşte azi, 27 septembrie, 30 de ani, iar Toni Iuruc, proaspătul soţ al Simonei, i-a făcut o surpriză sportivei.

Toni Iuruc a suprins-o pe Simona chiar la miezul nopţii, prin mai multe buchete cu flori de aşezate în camera sportivei. Simona a fotografiat cadourile primite de la partenerul ei şi le-a postat pe reţelele de socializare, pentru a sărbători alături de fanii pe care îi are pe Instagram.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit recent. Cei doi au avut cununia civilă sătămâna trecută, făcând după o petrecere pe cinste, în compania multor nume importante din lumea sportului şi nu numai.

Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) va colabora cu antrenorii Adrian Marcu (59 de ani) şi Daniel Dobre, după despărţirea de antrenorul australian Darren Cahill.

În urmă cu 5 zile, Simona Halep a anunţat că s-a despărţit din nou de antrenorul australian Darren Cahill. Între timp, Simona a comunicat numele antrenorului cu care va colabora în continuare. Este vorba despre Adrian Marcu, cu care a lucrat în 2013, când a ajuns la Turneul Campioanelor B, de la Sofia. În echipa Simonei se află, ca personaj de bază, Daniel Dobre.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici