Ce face Lionel Messi cu 10 zile înainte de meciuri

Lionel Messi are în palmares 4 Baloane de Aur, iar acum visează să câştige Cupa Mondială cu Argentina în această vară. Vedeta Barcelonei e determinată să-şi atingă obiectivele şi munceşte mult pentru asta.

953 afișări
Imaginea articolului Ce face Lionel Messi cu 10 zile înainte de meciuri

Ce a mâncat Lionel Messi ca să câştige 4 Baloane de Aur

E clar că Messi face mult sport şi că se menţine extraordinar de bine, însă noi ştim că sănătatea fizica începe din bucătărie.
Lionel Messi are un plan de antrenament bine pus la punct. Cât despre dietă, regimul pe care îl ţine înainte de meci este absolut sfânt şi nu se dezice de el, chiar dacă îi pui pistolul la tâmplă.

Cu 10 zile înaintea meciului de fotbal, Messi scade riguros carbohidraţii din dietă. În felul acesta, nivelul de zahăr din sânge rămâne stabil şi corpul este într-o formă optimă. Messi bea shake-uri de proteine de trei ori pe zi şi câte 7 sau 8 pahare de apă.

TITLURILE ZILEI

Citeşte pe Dietetik ce mănâncă Messi ca să dea gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici