Ce jucător a fost transferat de la Parma la FC Voluntari? A marcat 6 goluri şi a avut 3 pase decisive în ultimul sezon

Clubul de Liga 1 FC Voluntari a anunţat joi că a ajuns la un acord cu clubul Parma Calcio 1913 în privinţa jucătorului ivorian Muhamed Tehe Olawale. Fotbalistul va evolua sub formă de împrumut la formaţia ilfoveană, pentru o perioadă de 1 sezon şi jumătate.

204 afișări
Imaginea articolului Ce jucător a fost transferat de la Parma la FC Voluntari? A marcat 6 goluri şi a avut 3 pase decisive în ultimul sezon

Sursa Foto- Wikipedia Commons

Muhamed Tehe Olawale s-a născut în Coasta de Fildeş, are 22 de ani şi evoluează pe postul de atacant. Acesta şi-a făcut junioratul la Empoli, iar în 2019 a fost cumpărat de Parma.

A fost împrumutat apoi în prima ligă finlandeză, la TPS Turku şi IFK Mariehamn .
În ultimul sezon, la IFK a evoluat în 26 de partide şi a reuşit 6 goluri şi 3 pase decisive.

FC Voluntari a efectuat joi dimineaţa vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, urmând ca formaţia condusă de Liviu Ciobotariu să decoleze vineri dimineaţă spre Antalya, pentru cantonamentul de iarnă, care se va desfăşura în perioada 7-17 ianuarie.

FC Voluntari se va caza în localitatea Belek, iar în cadrul stagiului de pregătire ilfovenii vor disputa 3 partide amicale.

În cursul zilei de miercuri, FC Voluntari a perfectat împrumutul de la CFR Cluj a fundaşului central Denis Ciobotariu, fiul tehnicianului principal al ilfovenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici