Ce mesaj le-a transmis Simona Halep românilor care o încurajează în toată lumea: „Sper să se întoarcă acasă”

Simona Halep le-a transmis, marţi, un mesaj susţinătorilor săi, cu ocazia noului an. Sportiva îşi doreşte ca românii plecaţi peste hotare să revină acasă.

711 afișări
Imaginea articolului Ce mesaj le-a transmis Simona Halep românilor care o încurajează în toată lumea: „Sper să se întoarcă acasă”

Ce mesaj le-a transmis Simona Halep românilor care o încurajează în toată lumea: „Sper să se întoarcă acasă”

„Sper să fie cât mai bine în România şi să se întoarcă acasă, le este dor de casă şi de prietenii lor. Oriunde mă duc am suporteri, steagul României este pe toate arenele din lume şi sunt mândră de acest lucru. Sunt mândră că aceşti oameni nu au uitat de ţara noastră şi vin să susţină o româncă. Sper să fie cât mai mulţi spectatori la meciurile mele, dar să fie în vizită”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Simona Halep este aşteptată să participe la turneul de la Adelaide, organizat la data de 12-18 ianuarie. Adelaide este oraşul natal al lui Darren Cahill.

Foto: Profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici