Ce pedeapsă a primit Arda Turan, fotbalistul care a bătut cu sălbăticie un cântăreţ cunoscut şi i-a agresat soţia

Fotbalistul lui Basaksehir, Arda Turan (32 de ani), a fost condamnat la doi ani, opt luni şi 15 zile de închisoare cu suspendare, după ce a bătut un artist cunoscut în Turcia, Berkay Sahin, şi i-a făcut avansuri soţiei sale.

325 afișări
Imaginea articolului Ce pedeapsă a primit Arda Turan, fotbalistul care a bătut cu sălbăticie un cântăreţ cunoscut şi i-a agresat soţia

Fotbalistul Arda Turan, condamnat la doi ani, opt luni şi 15 zile de închisoare cu suspendare

Potrivit ProSport, în urma încăierării, cântăreţul a ajuns la spital, iar Turan, alături de mai multe persoane, s-a dus în salonul unde era internat Sahin, a scos un pistol, pentru care nu avea permis de port-armă, şi i-a înmânat lui Sahin pistolul, spunându-i că nu ştia că e soţia sa şi că merită să fie pedepsit.

Turan a fost acuzat de folosire de arme de foc, deţinere de arme de foc fără licenţă şi vătămare corporală.

Condamnarea e cu suspendare, dar la prima infracţiune pe care o va comite în următorii cinci ani, va intra după gratii.

Turan şi-a început cariera la Galatasaray, însă a mai evoluat pentru echipe precum Manisaspor, Atletico Madrid sau FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici