Ce scrie presa internaţională după finala Turneului Campioanelor: "Răzbunare dulce pentru Williams", "Fulgerul nu a putut lovi de două ori pentru Halep"

Presa internaţională a notat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, câştigată de Serena Williams în faţa Simonei Halep, că pentru americancă acest succes este o "răzbunare dulce" după eşecul din grupe în faţa româncei şi că pentru constănţeancă "fulgerul nu a putut lovi de două ori".

11794 afișări
Imaginea articolului Ce scrie presa internaţională după finala Turneului Campioanelor: "Răzbunare dulce pentru Williams", "Fulgerul nu a putut lovi de două ori pentru Halep"

Ce scrie presa internaţională după finala Turneului Campioanelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Răzbunare atât de dulce pentru Serena Williams...", a notat CNN.com. "La patru zile după ce a suferit o înfrângere umilitoare în faţa Simonei Halep, Serena Williams a răsturnat situaţia şi a câştigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, printr-o victorie zdrobitoare - 6-3, 6-0", menţionează sursa citată.

"Serena Williams se răzbună pe Halep şi câştigă pentru a treia oară consecutiv Turneul Campioanelor", a scris agenţia France Presse. "Americanca Serena Williams a zdrobit-o cu 6-3, 6-0 pe românca Simona Halep în finală, luându-şi revanşa în faţa celei care i-a administrat miercuri cea mai severă înfrângere de după 1998", adaugă AFP.

TITLURILE ZILEI

Wtatennis.com consideră că Williams a dominat-o pe Halep, la două zile după ce a suferit "o înfrângere devastatoare" în faţa româncei. "Numărul 1 mondial a câştigat Turneul Campioanelor pentru a cincea oară. (...) În plus, o orhidee a primit numele ei", menţionează site-ul WTA.

Site-ul oficial al Turneului Campioanelor notează de asemenea că Serena Williams s-a răzbunat în finală după înfrângerea suferită în grupe în faţa Simonei Halep. "La patru zile după ce a trăit una din cele mai severe înfrângeri din carieră, Serena Williams s-a răzbunat într-un mod spectaculos, zdrobind-o pe Simona Halep, 6-3, 6-0, în finala Turneului Campioanelor", scrie wtafinals.com.

"Fulgerul nu a putut lovi de două ori pentru Halep, care a învins-o pe Williams cu 6-0, 6-2 în urmă cu cinci zile, în grupe", notează Sports Illustrated. "Imediat după înfrângerea din grupă, Williams a spus că abia aşteaptă revanşa. Însă nu a realizat că va avea şansa atât de curând şi faptul că Williams a ajuns în finală i s-a datorat în parte lui Halep: jucătoarea de 23 de ani i-a asigurat singură locul lui Williams în semifinale câştigând un set vineri în faţa Anei Ivanovici", adaugă si.com.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, după un meci care a durat o oră şi nouă minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici