Ce spune Jelena Ostapenko, despre Sorana Cîrstea, înaintea partidei din sferturile turneului de la Beijing / Meciul Simonei Halep şi cel al Soranei, programate vineri

Jucătoarea letonă Jelena Ostapenko a lăudat-o pe Sorana Cîrstea, înaintea întâlnirii din sferturile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Beijing.

3245 afișări
Imaginea articolului Ce spune Jelena Ostapenko, despre Sorana Cîrstea, înaintea partidei din sferturile turneului de la Beijing / Meciul Simonei Halep şi cel al Soranei, programate vineri

Ce spune Jelena Ostapenko, despre Sorana Cîrstea, înaintea meciului din sferturile de la Beijing

"Cred că suntem bune prietene acum. Este o fată drăguţă şi o jucătoare foarte bună. Are un joc similar cu al meu, un tenis agresiv. Am avut nişte schimburi de mingi intense la New York, sper să avem un meci bun şi mâine", a spus Jelena Ostapenko despre Sorana Cîrstea, la conferinţa de presă.

Letona a stat pe teren doar un sfert de oră, joi, întrucât adversara sa, Shuai Peng, s-a retras din cauza unei accidentări la genunchi. "Desigur, îmi pare rău pentru Shuai. Dar poate că pentru mine este un mic avantaj faptul că nu a trebuit să joc un meci complet, pentru că s-au adunat multe partide în ultimele săptămâni. Mă pot odihni puţin. Sunt foarte bucuroasă pentru această prezenţă în sferturi", a recunoscut Ostapenko.

Cîrstea (27 de ani) şi Ostapenko (20 de ani) s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în turul doi la US Open 2017, iar sportiva din Letonia s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4.

Cele două jucătoare au făcut pereche în proba de dublu a turneului de la Beijing. Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko au fost eliminate, însă, în runda inaugurală, de cuplul format din Monica Niculescu şi Su-Wei Hsieh din Taiwan, scor 4-6, 3-6.

Jucătoarele Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 mondial, şi Sorana Cîrstea, numărul 44 WTA, vor evolua, vineri, în sferturile de finală ale probei de simplu din cadrul turneului Premier Mandatory de la Beijing (China), informează site-ul wtatennis.com.

Halep o va întâlni, de la 07:30, în prima partidă de pe arena centrală, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA. Simona Halep conduce cu scorul de 2-1 la meciuri directe, însă Kasatkina s-a impus la ultima întâlnire, săptămâna trecută, la turneul de la Wuhan, scor 6-2, 6-1.

Câştigătoarele acestor două partide se vor înfrunta în semifinale, în timp ce pe jumătatea superioară de tablou au loc meciurile Elina Svitolina (Ucraina, 3 WTA) - Caroline Garcia (Franţa, 15 WTA) şi Barbora Strycova (Cehia, 29 WTA) - Petra Kvitova (Cehia, 18 WTA) sau Caroline Wozniacki (Danemarca, 6 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici