Ce va păţi Neymar pentru că a participat la propria petrecere aniversară. Declaraţiile antrenorului PSG

Thomas Tuchel, antrenorul formaţiei franceze Paris Saint-Germain, spune că nu a fost de acord cu petrecerea organizată de Neymar pentru aniversarea sa, însă nu îl va exclude din lot pentru acest motiv. Totuşi, brazilianul va absenta la meciul cu Nantes, de marţi, din cauza unei accidentări.

1149 afișări
Imaginea articolului Ce va păţi Neymar pentru că a participat la propria petrecere aniversară. Declaraţiile antrenorului PSG

Thomas Tuchel, antrenor PSG: Nu îl voi lăsa pe Neymar în afara lotului pentru că a mers la petrecere

Neymar, care va împlini 28 de ani pe 5 februarie, a organizat o petrecere aniversară duminică, la care au participat şi câţiva colegi, într-un club de noapte din Paris, la o zi după meciul în care a jucat contra lui Montpellier, scor 5-0. Tuchel spune că nu în acest mod ar fi trebuit brazilianul să pregătească meciul cu Nantes, programat marţi seara.

"Este cel mai bun mod de a pregăti un meci? Nu, clar nu. Este cel mai rău lucru din lume? Nu. Îmi protejez mereu jucătorii şi chiar iubesc această echipă. Legat de acea petrecere, pot accepta că este puţin dificil să îi protejez, dar nu putem privi totul în alb şi negru. E păcat că le dăm oamenilor ocazia de a vorbi rău de noi. Trebuie să ne adaptăm situaţiei, însă nu voi lăsa un jucător pe bancă sau în afara lotului pentru că a ieşit şi a petrecut", a declarat Tuchel, luni, citat de BBC.

Totuşi, Neymar va rata meciul cu Nantes, de marţi, contând pentru runda cu numărul 23 din Ligue 1. Clubul Paris Saint-Germain a confirmat, luni, că brazilianul a suferit o accidentarea în zona coastelor, la meciul cu Montpellier, de sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici