Cehia - România, 1-1 după prima zi, în Fed Cup. Simona Halep şi Karolina Pliskova au adus câte un punct pentru echipele lor/ Emil Boc, suporter la Ostrava

România a pierdut primul duel din partida cu Cehia din Fed Cup, dar a câştigat un punct în meciul susţinut de Simona Halep împotriva Katerinei Siniakova. Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a cedat în minimum de seturi, 6-1; 6-4, în faţa Karolinei Pliskova (5 WTA)

2435 afișări
Imaginea articolului Cehia - România, 1-1 după prima zi, în Fed Cup. Simona Halep şi Karolina Pliskova au adus câte un punct pentru echipele lor/  Emil Boc, suporter la Ostrava

Cehia - România, Fed Cup | Buzărnescu a fost învinsă de Pliskova. Urmează meciul Siniakova - Halep

Sportiva noastră s-a văzut dominată încă din primele game-uri. Advesara s-a distanţat imediat la 5-0, în mai puţin de 20 de minute, cu un joc foarte bun pe primul serviciu, dar şi la retur.

Mihaela a făcut un singur game, acela pe propriul serviciu, pentru ca primul set să se încheie cu 6-1. În al doilea set sportiva noastră a intrat mult mai motivată.

S-a bătut de la egal la egal cu Pliskova, dar totul s-a rupt la scorul de de 4-4, când sportiva din Cehia a făcut break şi s-a distanţat la 5-4. Ulterior a trecut la serviciu şi a închis cu 6-4.

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, la FED Cup. Cehia-România 1-1, după prima zi

 

Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, în meciul din turul I al Grupei Mondiale Fed Cup, de la Ostrava, scor 6-4, 6-0. După prima zi, Cehia şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

Halep (numărul 3 WTA) a câştigat primul set după 47 de minute de joc. Românca a obţinut break-ul încă din game-ul inaugural, iar după cinci mingi de set irosite, aceasta şi-a trecut în cont primul act, scor 6-4.

În setul secund, Simona s-a impus după un adevărat tur de forţă, scor 6-0. Siniakova (numărul 44 WTA) a câştigat doar 10 puncte în manşă şi nu a avut nicio minge de game. Singura sincopă din jocul lui Halep a apărut la minge de meci, când a comis o dublă greşeală.

Duelul Cehia - România se reia, duminică, de la ora 14:00, cu meciul direct Karolina Pliskova - Simona Halep, urmat de Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu.

Emil Boc a fost prezent la meciul de Fed Cup al României, contra Cehiei

România înfruntă Cehia, în Fed Cup, în acest weekend, la Ostrava, iar tricolorele au avut parte de susţinerea lui Emil Boc, primarul oraşului Cluj-Napoca.

Emil Boc a fost alături de echipa României şi în Sala Polivalentă din Cluj, dar acum a apărut în rândul suporterilor veniţi în deplasare. Mai mult decât atât, edilul s-a îmbrăcat cu un tricou galben, în ton cu restul suporterilor aflaţi la Ostrava. Camerele televiziunii l-au surprins pe Boc în timp ce se ridica în picioare şi îi îndemna pe restul românilor să o încurajeze pe Mihaela Buzărnescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici