Cei mai buni tenismeni ai momentului participă de marţi la ATP Cup, la Melbourne

ATP Cup începe la Melbourne marţi, 2 februarie, după ce startul fusese amânat cu 24 de ore, astfel încât sportivii, care au stat în carantină14 zile în Australia, să se poată pregăti o zi în plus.

328 afișări
Imaginea articolului Cei mai buni tenismeni ai momentului participă de marţi la ATP Cup, la Melbourne

Cei mai buni tenismeni ai momentului participă de marţi la ATP Cup, la Melbourne

Competiţia interţări a tenisului masculin se va desfăşura pe cele mai mari arene din Melbourne Park, complexul care găzduieşte şi Australian Open: Rod Laver Arena, terenul central, şi John Cain Arena, al doilea teren ca şi număr de locurilor.

Competiţia trebuia să înceapă luni, dar organizatorii au amânat debutul cu 24 de ore, astfel încât jucătorii ce fuseseră carantinaţi 14 zile, fără posibilitatea de a ieşi din camera de hotel, să se poată pregăti suplimentar.

Luni noaptea spre marţi, Rod Laver Arena va găzdui prima confruntare dintre Canada şi Serbia, în paralel cu meciul dintre Austria şi Italia.

Marţi de la ora 8:30, ora României, Spania întâlneşte Australia pe arena centrală, iar Rusia se va confrunta cu Argentina. Franţa, Japonia, Germania şi Grecia vor debuta miercuri.

Competiţia se desfăşoară sub forma a patru grupe de câte trei echipe, fiecare confruntare fiind alcătuită din două meciuri de simplu şi unul de dublu.

Faţă de anul trecut, de data aceasta vor participa doar 12 echipe, jumătate faţă de 2020, măsură impusă de pandemie.

În semifinale se califică doar primele clasate din fiecare grupă, urmând ca acestea se joace vineri, în paralel, finala având loc sâmbătă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici