Cel mai bătrân suporter al echipei Pandurii Târgu-Jiu a murit intoxicat cu monoxid de carbon

Cel mai vârstnic suporter al echipei Pandurii Târgu-Jiu, Valeriu Andronache, a murit, vineri seara, la 87 de ani, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon în casa lui din localitatea Pojogeni. Incendiul s-ar fi produs după ce un aparat de radio ar fi luat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1995 afișări
Imaginea articolului Cel mai bătrân suporter al echipei Pandurii Târgu-Jiu a murit intoxicat cu monoxid de carbon

Cel mai bătrân suporter al echipei Pandurii Târgu-Jiu a murit intoxicat cu monoxid de carbon

Angajaţii ISU Gorj au intervenit, vineri, la casa din localitatea Pojogeni, unde a fost găsit bărbatul de 87 de ani intoxicat cu monoxid de carbon.

„Un bărbat a semnalat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă că, în interiorul unei locuinţe de pe raza localităţii Pojogeni, se află un bărbat care nu prezintă semne vitale. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu. A fost găsit un bărbat în vârstă de 87 de ani, din păcate, decedat. În încăperea în care se afla bărbatul a izbucnit un incendiu, cel mai probabil de la un aparat electric, radio, lăsat sub tensiune, care nu s-a propagat, dar care a avut degajări de fum, cauza probabilă a decesului fiind intoxicaţia cu monoxid de carbon", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul găsit mort în casă, Valeriu Andronache, era cel mai vârstnic suporter al echipei de fotbal Pandurii Târgu-Jiu. La 87 de ani, acesta era prezent la toate meciurile echipei. De puţin timp se afla şi în galeria echipei de handbal.

„Nu-mi vine să cred! A fost miercuri, la meciul de handbal al fetelor, a fost în sală. Faptul că un bătrânel atât de simpatic a putut să pună atât de mult suflet pentru o echipă, fără să aibă neapărat interese materiale sau de altă natură de pe urma susţinerii acestei echipe, mă impresionează. E regretabil că a plecat dintre noi. Sunt mulţumit de faptul că i-am oferit acea şansă, pe care şi-o dorea de foarte mult timp, să participe la inaugurarea stadionului din Târgu-Jiu. Şi-a dorit un stadion modern la Târgu-Jiu şi a plecat într-o lume, poate mai bună, cu această rugăminte îndeplinită. La tăierea panglicii l-am şi invitat, a fost extrem de încântat. A fost cel mai longeviv spectator pe care l-a avut Pandurii, în existenţa ei ca echipă", a spus, pentru MEDIAFAX, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. „A fost identificat într-o locuinţă cadavrul unui bărbat care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, în zona spatelui şi a cefei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici