Cel mai bine plătit sportiv din ultimul deceniu. A câştigat 915 milioane de dolari

Boxerul Floyd Mayweather (42 de ani) a fost sportivul cel mai bine plătit din ultimul deceniu, americanul obţinând 915 milioane de dolari, potrivit Forbes. Peste 500 de milioane de dolari au provenit în urma luptelor cu Manny Pacquiao şi Conor McGregor, din 2015, respectiv 2017.

1828 afișări
Imaginea articolului Cel mai bine plătit sportiv din ultimul deceniu. A câştigat 915 milioane de dolari

Sursa: Profimediaimages

Podiumul este completat de fotbaliştii Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Portughezul a obţinut venituri masive în urma parteneriatelor realizate pe reţelele de socializare, fiind pe primul loc la acest capitol, în timp ce argentinianul este sportivul cu cel mai mare salariu avut în 2019.

Din clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi din ultimul deceniu fac parte doi fotbalişti, doi jucători de golf, doi baschetbalişti, doi boxeri, un tenismen şi un pilot de Formula 1.

Cei mai bine plătiţi sportivi din perioada 2010-2019, potrivit Forbes:

1. Floyd Mayweather (box) - 915 milioane de dolari
2. Cristiano Ronaldo (fotbal) - 800 de milioane de dolari
3. Lionel Messi (fotbal) - 750 de milioane de dolari
4. LeBron James (baschet) - 680 de milioane de dolari
5. Roger Federer (tenis) - 640 de milioane de dolari
6. Tiger Woods (golf) - 615 milioane de dolari
7. Phil Mickelson (golf) - 480 de milioane de dolari
8. Manny Pacquiao (box) - 435 de milioane de dolari
9. Kevin Durant (baschet) - 425 de milioane de dolari
10. Lewis Hamilton (Formula 1) - 400 de milioane de dolari

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici