Cel mai bogat om din Africa vrea să cumpere clubul Arsenal Londra

Arsenal Londra ar putea avea un nou patron începând cu anul următor. Omul de afaceri nigerian Aliko Dangote a recunoscut interesul, dar va intra în negocieri pentru preluarea clubului, după ce termină proiectele pe care le desfăşoară în acest moment.

985 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat om din Africa vrea să cumpere clubul Arsenal Londra

Cel mai bogat om din Africa vrea să cumpere clubul Arsenal Londra

Aliko Dangote are o avere de 10 miliarde dolari şi desfăşoară proiecte de 20 de miliarde de dolari. ”Da, Arsenal este un club pe care mi-ar plăcea să-l cumpăr. Deocamdată însă, ne concentrăm pe proiecte de business în valoare de 20 de miliarde de dolari.

O să cumpăr Arsenal când o să închei celelalte proiecte, pentru că îmi doresc să duc compania la un alt nivel. Probabil undeva prin 2021.” , a declarat recent omul de afaceri din Nigeria.

Dacă se va intra în negocieri, suma pe care trebuie să o plătească Aliko Dangote este una consistentă. Potrivit transfermartkt.com, numai lotul actual de jucători este cotat la 683 de milioane de euro.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici